Reparatii. Coloane volan. Duster.
TIMP RECORD DE EXECUTIE: MAXIM 30 MINUTE. GARANTIE. CALITATE. SERIOZITATE.

Reparatii coloane volan Dacia Duster

Rapid. Precis. Atent. Durabil.

Oferim servicii de reparatii coloane volan Duster. Ne servim clientii din toata tara, la nevoie prin curier rapid. Oferim termenul maxim de executie: 30 minute.

In reparatia colanelor volan Duster sunt utilizate piese de calitate superioara, provenienta Germania. Asiguram cele mai mici preturi din piata.

De regula, la marea majoritate a coloanelor volan, nu numai la Dacia Duster, defectul apare la crucea cardanica inferioara, unde se cupleaza coloana volan in caseta de directie.

Acest fenomen (joc in volan - volanul are cursa moarta, libera) apare adeseori fie din cauza virajelor fortate efectuate in spatii improprii (exemplu: roata este paralela si tangenta la o bordura inalta, se doreste urcarea rotii pe bordura si atunci se vireaza fortat, acest lucru ducand si la fortarea sistemului de servodirectie si la fortarea crucii cardanice inferioare de cuplaj in caseta de directie, fie vehiculul a fost folosit timp indelungat fara servodirectie sau cu sistemul de servodirectie defectuos, ceea ce a dus la acelasi fenomen de fortare a crucii inferioare de cuplaj in caseta de directie).

Alt caz de depreciere a crucii cardanice inferioare de cuplaj la caseta de directie ar fi pozitionarea acesteia, mai exact faptul ca aceasta cruciulita cardanica este pozitionata foarte aproape de sol, fiind neprotejata de umiditatea ploii, de praf, de criblura etc, factori de duc la ruginirea si griparea crucii cardanice, lucru ce duce implicit la defectiuni in sistemul de servodirectie (pompa servo functioneaza in suprapresiune existand riscul de a se sparge orice element de etansare din aceasta sau din caseta de directie, ceea ce duce mai departe la pierderea lichidului servodirectie si automat la defectarea iminenta a pompei servodirectie - mai exact distrugerea capului hidraulic).

In service-ul nostru se poate asigura demontarea si montarea coloanei volan de pe / pe vehicul, iar in atelierul nostru specializat se poate efectua interventia pentru reparatia coloanei volan in timp record: MAXIM 30 MINUTE.

Oferim atat seriozitatea noastra, cat si calitatea superioara a lucrarii, garantia lucrarii, timp record de executie si nu in ultimul rand cele mai competitive preturi pentru calitatea superioara a pieselor de schimb.

Pentru programare sau intrebari suplimentare, va rugam sa ne contactati folosind unul din reperele de mai jos:

Adresa: Str. Lacramioarei, nr. 39, sector 3, Bucuresti

Telefon: 0734.794.809 | 0743.318.568 | 0763.345.756

e-mail: office.cardanexpert@gmail.com